My CMS Zonwering & Rolluiken

Een zonnescherm ophangen: hoe gaan wij te werk?

Bent u al klaar voor de zomerse, warme dagen? Of u nu liever buiten of binnen bent: u wilt er in de zomer goed bij zitten. Dat wil zeggen, met voldoende schaduw buiten en een koele woonruimte om u in terug te trekken op de heetste momenten van de dag. De oplossing hiervoor is een kwalitatief zonnescherm. Het belangrijkste voordeel van zonwering is natuurlijk dat u op warmere dagen koel kunt blijven, maar een zonnescherm voorkomt ook dat zonnestralen op een televisie- of computerscherm u verblinden. Bovendien zorgt zonwering ervoor dat uw meubels langer mooi blijven, omdat ze niet zo gauw zullen verkleuren. Genoeg voordelen dus!

IntraSol levert zonneschermen op maat voor ieder soort woning, helemaal naar uw wens. Over het gemak hoeft u zich geen zorgen te maken; wij komen de zonnewering van uw keuze bij u thuis monteren! In dit artikel vertellen wij u graag over de typen die wij verkopen en over hoe wij te werk gaan.

Hoe bevestigen wij het zonnescherm aan uw woning of uitbouw?

Weet u niet zeker of uw woning wel geschikt is voor de montage van zonwering? Of wilt u graag een zonnescherm bevestigen aan uw uitbouw? Maakt u zich geen zorgen. Wij maken verschillende zonneschermen op maat voor ieder soort woning. Zo leveren wij onder andere elektrische zonweringzoals knikarmschermen, en bieden we de mogelijkheid tot het installeren van elektrische uitvalschermen.

Een vakman van Intrasol komt de situatie bij u thuis bekijken en neemt de exacte maten op, zowel binnen als buiten. Samen met u overlegt hij wat in uw situatie de beste keuze zou zijn. Vervolgens wordt het zonnescherm op maat gemaakt. Wij leveren al onze zonneschermen inclusief montage. Dit betekent dat u verder geen omkijken heeft naar het ophangen van uw nieuwe zonwering of zonnescherm aan de woning. Onze professionals komen het zonnescherm bij u thuis bevestigen om beschadiging van de woning te voorkomen en de levensduur van de zonwering te verhogen.

knikarm scherm op maat

Voor ieder wat wils: verschillende typen zonwering

Wij kunnen diverse soorten zonwering voor u verzorgen. Zo bieden wij het uitvalscherm, dat werkt met een beugel aan de zijkant, waardoor het scherm in een redelijk strakke hoek uitrolt. Dit model zonwering is een goedkope keuze en is gemakkelijk te bedienen. Met een ander type, het knikarmscherm, overdekt u ook meteen uw terras, wat betekent dat u bij droog weer geen overkapping meer nodig heeft (houd er rekening mee dat het scherm niet waterbestendig is). Dit scherm kan, vergeleken met een uitvalscherm, compacter tegen de gevel worden ingerold. Screens op maat nemen nog minder ruimte in beslag, aangezien ze vlak tegen uw raam aan zitten. Hierdoor vangen ze ook erg weinig wind.Zonwering-screens zijn van binnen meestal doorzichtig, zodat u uw uitzicht niet verliest, maar ze gaan tegelijkertijd inkijk van buitenaf tegen.  En wie wil er nou geen extra privacy?

Een vierde type zonwering zijn markiezen, die uw huis een luxueuze uitstraling geven. Het scherm zit goed opgeborgen in een cassette, waardoor de markiezen heel lang mooi blijven en een lange levensduur hebben. Het laatste model zonwering dat IntraSol biedt, is het rolluik. Rolluiken houden niet alleen de zon buiten, maar maken uw woning ook veiliger – tegen zowel inbraken als brand. Bovendien houden de luiken geluiden tegen en kunnen ze uw kamer volledig verduisteren. Ideaal voor op de slaapkamer dus.

Een zonnescherm ophangen is zo gepiept!

Bij Intrasol vinden wij het belangrijk dat u er tijdens de zomer goed bij zit. Wij reageren zo snel mogelijk op nieuwe aanvragen en staan ook bij reparaties voor u klaar. Zo kan in de meeste gevallen een reparatie aan het huidige scherm al binnen een week worden uitgevoerd. Bij een nieuw scherm bent u verzekerd van snelle montage, ook op moeilijk bereikbare plaatsen in of rondom het huis. Bovendien laten wij na de montage van de zonwering of het zonnescherm uw woning en tuin weer netjes achter. Een zonnescherm ophangen hoeft uzelf dan ook geen enkele moeite te kosten; u kunt al het werk met een gerust hart uit handen geven en aan de professionals overlaten.

Wat zijn de kosten van een zonnescherm inclusief bevestigen?

Intrasol levert al zijn zonneschermen inclusief montage. De kosten zijn onder andere afhankelijk van het type zonwering dat u wilt laten installeren. Bent u benieuwd naar de kosten voor het bevestigen van het model van uw keuze, vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Dit verplicht u nergens toe. Wij houden regelmatig kortingsacties, zoals 30% korting op alle markiezen of op alle zipscreens, dus vraag gerust naar de aanbiedingen!

Voordat u met ons in zee gaat, communiceren wij duidelijk de kosten voor het opmeten van de situatie bij u thuis en voor het bevestigen van het zonnescherm. Wij spreken van een inclusiefprijs voor het zonnescherm en het ophangen samen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het bevestigen van een zonnescherm of zonwering bij u thuis, in de omgeving van Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Barendrecht of Ridderkerk? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

Terug naar nieuwsoverzicht