My CMS Zonwering & Rolluiken

Rolluiken op maat

Rolluiken: meer dan alleen zonwering

Het rolluik is het meest veelzijdige type zonwering dat meer biedt dan alleen bescherming tegen de zon. Kenmerkend aan rolluiken zijn de oprolbare lamellen die bij volledige verspreiding een pantser vormen voor het raam. Hierdoor ontstaat er een isolerende luchtlaag tussen het rolluik en het glas, waardoor het uitstekend fungeert als bescherming tegen warmte, kou, licht en geluid. Bovendien bieden rolluiken daarnaast ook bescherming tegen inbraken en inkijk in de woning.

Elektrische rolluiken of handmatig

IntraSol biedt een ruim aanbod aan traditionele of elektrische rolluiken van het merk Rainbow.

Zowel de handmatige als elektrische rolluiken van Rainbow zijn onderworpen aan hevige controle en staan garant voor een lange levensduur. De lamellen zijn voorzien van verschillende laklagen en hebben een uitgebreide oppervlaktebehandeling ondergaan. Dit maakt de rolluiken goed bestand tegen regen, hagel, wind en zonlicht. Bovendien vereisen deze rolluiken geen onderhoud en is kleurechtheid gegarandeerd.

Rolluik op maat laten plaatsen of monteren

Wij bieden rolluiken op maat in verschillende maten, meerdere bedieningsvarianten en een gamma aan kleuren. Hierdoor hebt u de mogelijkheid om uw rolluik volledig naar smaak en woninginrichting aan te passen. Wilt u uw rolluik op maat laten plaatsen door vakbekwame rolluikspecialisten? Wij helpen u graag! IntraSol verzorgt al 15 jaar de montage van rolluiken en andere zonwering op professionele wijze. Geef uw wensen voor uw rolluik op maat door middels het contactformulier of vraag direct een offerte aan.

 

 

Offerte aanvragen