My CMS Zonwering & Rolluiken

Horren op maat

Direct naar onze horren

Horren voor ramen en deuren tegen ongewenst bezoek

Heeft u graag de ramen en deuren open wanneer het beter weer wordt, maar wilt u liever geen dieren zoals muggen en vliegen in huis hebben? Wellicht is een hordeur en/of raamhor dan wel de perfecte oplossing voor u. De horren zorgen ervoor dat u wel de deur open kan doen en de kamers lekker kan laten doorluchten met het raam open, maar geen ongewenste insecten binnen in huis krijgt. Dankzij de horren collectie van Rainbow hoeft u de ramen en deuren dus niet meer gesloten te houden met lekker weer.

Standaard horren of horren op maat

Hebben uw ramen en deuren standaardmaten dan heeft IntraSol Dordrecht horren die standaard passen op deze afmetingen. Hebben uw ramen en deuren geen standaard afmeting? Niet getreurd, ook dan kunt u terecht bij IntraSol Dordrecht en helpen wij u graag met de keuze voor uw horren op maat. Voor zowel de standaard horren als de horren op maat is er keus uit vele uitvoeringen en kleuren en over het algemeen binnen een zeer korte levertijd beschikbaar.

Soorten horren

IntraSol Dordrecht heeft twee soorten horren in het assortiment. Op dit moment kunt kiezen uit rolhorren of plisséhorren. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt ontvangen over ons horren assortiment.

Offerte aanvragen

Producten

IntraSol Zonwering & Rolluiken biedt een ruim assortiment aan zonweringen op maat. Van klassieke buitenzonwering tot geavanceerde zonweringen met elektrische bediening. Bij ons vindt u altijd de juiste oplossing voor optimale bescherming tegen de zon.