IntraSol Zonwering & Rolluiken

Uitvalschermen op maat

Direct naar onze uitvalschermen

Aangename temperatuur met een uitval zonnescherm

Een uitvalscherm heeft een variabele uitvalshoek die door uzelf gekozen kan worden met het uitklappen van het uitval zonnescherm. Hierdoor kunt u ervoor zorgen dat het in huis en onder het uitvalscherm in de tuin een aangename temperatuur blijft op zomerse dagen. Uitvalschermen zonwering zijn ook prima inzetbaar op plekken waar niet gelopen of gezeten hoeft te worden, maar hierdoor blijft het in huis wel lekker koel.

Soorten uitvalschermen

U kunt kiezen voor een cassette uitvoering of een semi-cassette uitvoering. Hierbij hebben de uitvalschermen meerdere opties zoals de keuze voor windvaste armen en u kunt zelfs kiezen welke bediening van het uitval zonnescherm uw voorkeur heeft. Dit betekent u de keuze heeft tussen een uitval zonnescherm dat handmatig bedient kan worden of juist een elektrisch uitvalscherm.

Kiest u voor uitvalschermen voor uw zonwering? Dan heeft IntraSol Dordrecht vier producten in het assortiment. Hierbij kunt u kiezen uit Cassette, Uitval 5080, Kreta, Carre met ieder unieke eigenschappen.

Uitvalscherm kopen op maat

Bent u benieuwd naar de keuzes die er zijn op het gebied van uitvalscherm zonwering en wilt hier meer informatie over ontvangen? Wij van IntraSol Dordrecht informeren u graag en helpen u met de keuze welk uitvalscherm het beste bij u aansluit, waardoor een uitvalscherm kopen een fluitje van een cent wordt.

Offerte aanvragen

Zonneschermen, rolluiken en meer

IntraSol Zonwering & Rolluiken biedt een ruim assortiment aan zonweringen op maat. Van klassieke buitenzonwering tot geavanceerde zonweringen met elektrische bediening. Bij ons vindt u altijd de juiste oplossing voor optimale bescherming tegen de zon.