IntraSol Zonwering & Rolluiken

Knikarmschermen op maat

Gratis motor Op de gesloten cassettes

Direct naar onze knikarmschermen

Knikarmscherm – altijd de juiste bescherming tegen de zon

Knikarmschermen, ook wel terrasschermen genoemd, zijn ervoor bedoeld om de zon uit huis te weren en het er recht onder liggende terras van schaduw te voorzien. Knikarmschermen zijn robuuste terrasschermen ontworpen om lang mee te gaan. Een knikarmscherm is het ideale terrasscherm door de kenmerkende knikarmen die bijna horizontaal afgesteld kunnen worden. Dit zorgt voor een vrije doorloop onder het scherm, wat ze uitermate geschikt maakt voor de toepassing achter de woning of boven het terras.

IntraSol knikarm zonneschermen

Bij IntraSol kunt u kiezen uit een verscheidenheid aan knikarm zonneschermen. Er bestaan grofweg drie soorten knikarmschermen: Open systemen, semi-cassette-systemen (half gesloten) en cassette-systemen (volledig gesloten). In ons assortiment van Rainbow Collection vindt u alle drie de soorten knikarm zonneschermen in meerdere uitvoeringen. Bijna alle knikarmsystemen bieden de keuze uit handbediening of elektrische bediening, al dan niet met afstandsbediening.

Knikarmscherm op maat

Met een knikarmscherm op maat kunt u jarenlang genieten van de perfecte bescherming tegen de zon. Om de juiste knikarmscherm te kiezen tussen de vele mogelijkheden is het belangrijk om u goed te laten informeren door een vakspecialist die naar u luistert. IntraSol staat al 15 jaar voor kwaliteit in knikarmschermen en andere zonwering. Wij helpen u graag met het uitzoeken en installeren van het perfecte knikarmscherm dat naadloos aansluit op uw behoeftes. Laat ons weten wat uw wensen zijn via ons contactformulier, en ontvang binnen twee werkdagen reactie.

Offerte aanvragen

Zonneschermen, rolluiken en meer

IntraSol Zonwering & Rolluiken biedt een ruim assortiment aan zonweringen op maat. Van klassieke buitenzonwering tot geavanceerde zonweringen met elektrische bediening. Bij ons vindt u altijd de juiste oplossing voor optimale bescherming tegen de zon.