My CMS Zonwering & Rolluiken

Markiezen op maat

30% korting Op alle Markiezen

Altijd de juiste zonwering met een Markies zonnescherm

Markiezen hebben een dichte zijkant en zorgen daardoor altijd voor de juiste bescherming tegen de zon. Doordat een markies zonnescherm rondom gesloten zijn, maakt het dus niet  aan welke kant de zon schijnt. De markies zonwering laat tenslotte nergens de zon doorschijnen.

Markies zonwering – een verfraaiing voor de gevel

Over het algemeen hebben markies zonneschermen het imago van een klassieke uitstraling. Wij zien het liever als elegantie dat een mooie toegevoegde waarde betekent voor uw gevel. Dit komt vooral door de ronde lijnen waarmee markiezen zijn uitgevoerd. Toch kunt u de markies goed combineren met zowel een klassieke gevel als een huis met een meer moderne gevel. Zeker de laatste combinatie zorgt voor een unieke uitstraling van uw huis.

Maatwerk van handmatige en elektrische markiezen

U kunt uw markies zonwering op maat laten maken door IntraSol en zelfs grotendeels naar uw eigen smaak laten designen. U heeft een ruime keuze uit materialen die gebruikt kunnen worden voor zowel het frame als de kap. Daarbij kunt u voor het frame kiezen uit hout of aluminium, die zelfs gecombineerd kunnen worden. Naast de keuze uit de materialen voor uw markies zonwering, kunt u ook kiezen tussen elektrische markiezen of handmatig te gebruiken markiezen. Wij van IntraSol Dordrecht helpen u graag met uw keuze voor markies zonwering.

Offerte aanvragen