Hoe zijn wij u bevallen?

Wij zijn benieuwd naar uw mening!

Schrijf referentie
Mevrouw Robeerst uit Dordrecht

Bijzonder tevreden over de plaatsing van mijn rolluik.
Duidelijke afspraken en prima service, ook toen er nog wat aangepast moest worden.

B. van Middelkoop uit Sliedrecht

IntraSol denkt met de klant mee. Veel verstand van zonneschermen en denken met de klant mee. Een rader om bij IntraSol je zonneschermen aan te schaffen.

M. van Doorn uit Dordrecht

Een professioneel, vakkundig en prettig bedrijf. een aanrader voor wie een deskundige en betrouwbare leverancier zoekt.

Jacqueline uit Hardinxveld-Giessendam

IntraSol heeft vandaag onze markiezen opgehangen. Zeer goede service, goede kwaliteit en uitstekende prijskwaliteit verhouding. IntraSol werkt erg netjes en laat de alles netjes achter. Ik ben hier zeer tevreden over en kan dit bedrijf iedereen warm aanbevelen. IntraSol heeft veel verstand van zaken.

H. Meerkerk uit Sliedrecht

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Werkt accuraat, communiceert goed en komt afspraken na. Erg tevreden over het plaatsen van het prachtige scherm, ondanks de lastige montageplaats.

G.Huijser uit Papendrecht

Na acht jaar wilde ons zonnescherm niet meer goed sluiten. Een telefoontje en binnen twee dagen werd dit kosteloos weer in orde gebracht. IntraSol is zeker aan te bevelen. Top!

L. Koster uit Ridderkerk

Vandaag zijn mijn zonneschermen geleverd, net op tijd voor weer een zonnige periode. Ik ben er heel blij mee. Twee reuze behulpzame en aardige mannen, geen kwaad woord van te zeggen! Kortom, als u nieuwe schermen nodig heeft kan ik IntraSol Zonwering & Rolluiken meer dan van harte aanbevelen.

L. Kok uit Dordrecht

Ze werken als een chirurg.

We horen graag van u!

Laat ons hier weten wat u van ons denkt. De gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

    Persoonlijke gegevens

    Uw referentie

    Aantal sterren

    * Velden gemarkeerd met een sterretje zijn verplicht. Daarbij ben ik ben op de hoogte wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.*