My CMS Zonwering & Rolluiken

Op zoek naar een elektrisch zonnescherm op maat? Dit zijn onze mogelijkheden

Naast traditionele en handmatig te bedienen zonneschermen, bieden wij een ruim assortiment elektrische zonwering aan. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een elektrisch rolluik dat beschermt tegen weersomstandigheden en inbraak, of creëert u met een elektrisch bedienbaar knikarmscherm in een oogwenk een heerlijk schaduwterras. Op basis van uw persoonlijke wensen en de situatie bij u thuis, denken wij graag met u mee over een passende oplossing voor uw woning. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijs voor een elektrisch zonnescherm op maat? In dit artikel zetten we een aantal van onze automatische zonneschermen voor u op rij.

Op zoek naar elegante zonwering? Kies voor onze elektrische Markiezen

Naast onze markiezen met handmatige bediening, kunt u er ook voor kiezen om markiezen als automatisch zonnescherm te laten installeren. Een markies is een elegant zonnescherm met dichte zijkanten, waardoor hij altijd een goede bescherming tegen de zon biedt. Het maakt niet uit aan welke kant de zon schijnt: de markies laat nergens de zon door. Bij dit elektrische zonnescherm kunt u bovendien zelf het materiaal van het frame en de kap selecteren. Kortom, een markies met elektrische bediening is een zonnescherm dat geheel op maat voor u kan worden gemaakt. Markies zonwering is met haar elegante uitstraling zonder twijfel een verfraaiing van uw gevel!

Met een automatisch knikarmscherm creëert u snel een schaduwterras

Zou u met uw zonwering graag een schaduwterras creëren? Een knikarmscherm wordt ook wel terrasscherm genoemd. Het is dan ook één van de meest gebruikte automatische zonneschermen voor het creëren van een schaduwterras in de zomer. Met een elektrisch zonnescherm in de vorm van een knikarmscherm, kunt u het (recht) onderliggende terras eenvoudig en snel van schaduw voorzien. Dit is de perfecte oplossing voor een terras dat aan de woning is gelegen. Onze elektrische knikarmschermen zijn een prachtig voorbeeld van een zonnescherm op maat. De bediening van deze elektrische zonwering kan, indien gewenst, zelfs worden uitgevoerd met een afstandsbediening.

Houd controle over de zon met een elektrisch bedienbaar uitvalscherm

Met elektrische zonwering in de vorm van een uitvalscherm houdt u zelf de controle over de zoninval. Bij een uitvalscherm kiest u tijdens het uitklappen namelijk zelf voor de gewenste uitval hoek. Hierdoor kunt u gemakkelijk een voor u aangename temperatuur creëren, zowel in uw huis als op een terras dat is gelegen onder het uitvalscherm. Een elektrisch uitvalscherm is één van onze elektrische zonneschermen op maat en kan worden uitgevoerd met uitgebreide bedieningsopties. Wilt u een automatisch zonnescherm laten monteren op een plaats waar het veel wind zal gaan vangen? In dit geval is het ook nog mogelijk om te kiezen voor windvaste armen.

Automatische rolluiken beschermen tegen weer, wind en inbraak

Een prettige bijkomstigheid van een elektrisch zonnescherm in de vorm van rolluiken, is dat zij niet alleen de zon buiten de woning houden. Naast zonwering, bieden rolluiken ook beschermen tegen andere weersomstandigheden, zoals kou, licht en geluid. Maar dat is niet alles. Een automatisch rolluik voorkomt inkijk verkleint de kans op inbraak in uw woning. In ons assortiment elektrische zonneschermen vindt u rolluiken van het merk Rainbow. Deze zijn van zeer goede kwaliteit en kunnen volledig op maat voor u worden gemaakt. Elektrische rolluiken van Rainbow zijn bestand tegen wind, hagel, zonlicht en regen en vereisen geen onderhoud. U heeft de mogelijkheid zelf een kleur te kiezen die goed past bij uw gevel.

Wat is de prijs van een elektrisch zonnescherm?

De prijs van een elektrisch zonneschermhangt af van veel factoren. Onze automatische zonwering wordt voor u op maat gemaakt, soms zelfs met door uzelf uitgekozen materialen. Uw wensen en de mogelijkheden rondom uw woning zijn in grote mate bepalend voor de prijs van het gekozen elektrische zonnescherm. Bent u gebonden aan een budget? De deskundige adviseurs van IntraSol geven persoonlijk advies en vertellen u graag wat mogelijk is in uw situatie.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een automatisch zonnescherm bij u thuis? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend advies!

Terug naar nieuwsoverzicht