My CMS Zonwering & Rolluiken

Knikarmscherm inclusief montage; zo gaan wij te werk

Zeker nu de zomers steeds warmer en zonniger lijken te worden, is investeren in goede zonwering een heel goed idee. Met de huidige warme zomers loopt de temperatuur in huis immers snel op. Een knikarmscherm maakt het mogelijk om de zon uit huis te weren, waardoor het wat koeler blijft in de woning. Bovendien voorzien deze schermen ook het onderliggende stuk grond van schaduw. Zo kunt u van meer koelte genieten in uw tuin. Weten hoe u zelf aan zo’n handig terrasscherm komt? Wij leveren uw knikarmscherm inclusief montage!

1. Wij helpen u het juiste scherm te kiezen

Een knikarmscherm is zeer robuust en gaat daarom lang mee. Ze voegen om die reden niet alleen veel wooncomfort, maar ook extra waarde aan uw woning toe. Een dergelijk scherm bestaat uit een terrasscherm met knikarmen die zo goed als horizontaal kunnen worden afgesteld. Dit maakt dat u nog vrij onder het scherm door kunt lopen. Ideaal dus wanneer het scherm boven uw tuin of terras hangt. U heeft bij ons de keuze uit diverse systemen: open, semi-cassette en cassette. Daarnaast kunt u kiezen uit handbediening of elektrische bediening, eventueel met afstandsbediening. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Geen probleem: onze adviseurs geven u graag een eerlijk advies. Bovendien kunnen onze vakspecialisten bij u thuis bekijken of u een standaarduitvoering kunt aanschaffen of beter kunt kiezen voor een knikarmscherm op maat. Zo weet u zeker dat u altijd een scherm koopt dat perfect past bij uw wensen en woning.

2. U krijgt een duidelijke offerte

Nadat u samen met onze specialist een keuze heeft gemaakt voorzien wij u van een duidelijke offerte. Wij hebben hiervoor bij u thuis al de maten opgenomen en weten dus precies welk scherm u nodig heeft. Wij brengen altijd een complete en overzichtelijke offerte uit: u koopt het knikarmscherm inclusief montage. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over bijkomende kosten, want u weet van tevoren precies waar u aan toe bent.

3. Wij komen het knikarmscherm bevestigen

Een knikarmscherm bevestigen is een precies werkje wat u beter aan een vakspecialist kunt overlaten. Om die redenen leveren wij de schermen altijd inclusief montage. Zo weten we zeker dat uw woning niet beschadigd raakt tijdens de montage en dat u profiteert van een optimale levensduur van het geleverde product. Waar het knikarmscherm ook bevestigd moet worden: wij monteren altijd snel en vakkundig! Uiteraard laten onze vakspecialisten daarna uw huis en tuin altijd weer netjes achter.

Wilt u ook een knikarmscherm bevestigen aan uw woning? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem dus nu vrijblijvend contact met ons op of vraag eenvoudig een offerte aan.

Terug naar nieuwsoverzicht