My CMS Zonwering & Rolluiken

Op zoek naar uitschuifbare zonwering? Onze mogelijkheden uitgelicht

Uitschuifbare zonwering komt in vele vormen en maten. Welke zonwering u kiest hangt onder andere af van de situatie bij u thuis, maar ook van uw persoonlijke wensen. Gaat uw voorkeur uit naar een comfortabele soort elektrische zonwering, of kiest u liever een goedkopere oplossing die hand bedienbaar is? Wij hebben een oplossing voor iedere situatie en elk budget. In dit artikel leggen wij u een aantal van onze mogelijkheden voor, zodat u de keuze kunt maken die het beste bij u past. Heeft u advies nodig van één van onze professionals? Onderaan het artikel vindt u ook onze contactmogelijkheden.

Onze mogelijkheden voor uitschuifbare zonwering op rij:

1. Knikarmschermen

Een knikarmscherm is door zijn vrije doorloop onder het scherm uitermate geschikt om te plaatsen boven een terras. Dit soort schermen wordt daarom ook wel terrasschermen genoemd. Deze uitschuifbare zonwering weert zon uit huis en zorgt bovendien voor schaduw op het onderliggende terras. Een knikarmscherm is een robuust systeem met een lange levensduur en kan worden geleverd met zowel elektrische als handmatige bediening. Klik op de link voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden van het knikarmscherm.

2. Markies

Als uw voorkeur uitgaat naar een elegante of klassieke uitstraling, dan kiest u voor een markies. Dit soort uitschuifbare zonneschermen heeft een dichte zijkant waardoor aan alle kanten de zon wordt geweerd. De stand van de zon maakt hier dus niet uit voor de bescherming die u geniet. De markies vormt een echte meerwaarde voor uw gevel. Wilt u meer weten? Hier leest u alles over de mogelijkheden van een markies zonnescherm.

3. Uitvalscherm

Zoekt u uitschuifbare zonwering op maat, dan is een uitvalscherm voor u de beste oplossing. Een uitvalscherm heeft een variabele uitvalshoek die door uzelf gekozen wordt met het uitklappen van de zonwering. Het scherm biedt bescherming zowel binnenshuis als in de tuin. Onze uitvalschermen worden op maat gemaakt en kunnen met zowel elektrische als handmatige bediening worden geleverd.

Uitschuifbare zonneschermen met elektrische of handmatige bediening?

Al onze uitschuifbare zonwering kan worden geleverd met zowel elektrische als handmatige bediening. Elektrische bediening zorgt vanzelfsprekend voor een hoger comfort. Hebt u rugklachten of afnemende kracht in de armen, dan is elektrische bediening voor u een goede oplossing. Over het algemeen geldt dat een handmatige oplossing goedkoper is dan elektrische bediening. Heeft u een beperkt budget? Dan is handmatige bediening voor u een goede keuze.

Heeft u vragen over bovenstaande mogelijkheden voor uitschuifbare zonwering of wilt u advies over welke oplossing het beste past bij u thuis? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee.

Terug naar nieuwsoverzicht