My CMS Zonwering & Rolluiken

Screens op maat

30% korting Op alle zipscreens

Direct naar onze screens

Screens – Zonwering voor diverse soorten ramen

Zonwering screens zorgen ervoor dat zicht naar buiten toe overdag behouden blijft terwijl inkijk naar binnen is afgeschermd. Screens zijn met name geschikt voor situaties waarbij andere zonweringsoorten niet toepasbaar zijn of daar waar bewoners vaak niet aanwezig zijn. Dit vanwege de grote windvastheid van deze zonwering en uitstekende aansluiting op diverse soorten ramen.

Zipscreen – Windvaste ritsscreens tegen de zon

Naast de traditionele screens zijn er tegenwoordig ook de zipscreens. Een zipscreen, ook wel ritsscreen genoemd, onderscheidt zich van de reguliere screen doordat het screendoek zich door een vernuftig systeem tussen de geleiders is vastgeritst en daardoor dus geen ruimte meer is tussen doek en geleiders. Dit maakt de zipscreen behalve windvast, ook insectwerend én lichtafsluitend.

Screens op maat kopen

Wilt u een screen op maat kopen, maar twijfelt u bijvoorbeeld over het kopen van een traditionele screen of een zipscreen? Wij helpen u graag bij de keuze van de perfecte screens en het installeren daarvan. IntraSol staat al 15 jaar voor deskundigheid in zonweringoplossingen en screens op maat. Geef uw zonwering wensen door via het contactformulier en ontvang binnen twee werkdagen bericht.

Offerte aanvragen

Producten

IntraSol Zonwering & Rolluiken biedt een ruim assortiment aan zonweringen op maat. Van klassieke buitenzonwering tot geavanceerde zonweringen met elektrische bediening. Bij ons vindt u altijd de juiste oplossing voor optimale bescherming tegen de zon.