My CMS Zonwering & Rolluiken

Terrasoverkapping met zonwering: ga voor knikarmschermen!

Bent u op zoek naar een goede zonwering voor uw terras, en wilt u tegelijkertijd uw terras overkappen? Dan is een knikarmscherm op maat een zeer goede optie. U hebt ze wellicht al eens vaker gespot in het straatbeeld; knikarmschermen zijn namelijk graag geziene gasten boven de gevels van winkels en terrasjes. Maar ook boven uw eigen terras zal een knikarmscherm niet misstaan.

Wat is een knikarmscherm?

Een knikarmscherm is de ideale oplossing als u de zon uit uw huis wilt weren en het terras dat eronder ligt van schaduw wilt voorzien. Een knikarmscherm, met de welbekende knikarmen die op de gewenste hoek kunnen worden afgesteld, is een ideale zonwering die uw huis koel houdt en zorgt voor een schaduwrijk terras. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en vaak kunt u ook zelf bepalen wat voor dessin u het doek wilt geven en welke kleur de omkasting mag krijgen.

Horizontale armen zorgen voor een vrije doorloop

In tegenstelling tot traditionele zonwering, waarbij de armen naar beneden schuiven en dus gevaarlijk kunnen zijn omdat u er makkelijk tegenaan kunt lopen, zijn bij knikarmschermen de armen direct onder de zonwering te vinden. Dit verhoogt het gebruiksgemak, is erg veilig en bovendien nemen de armen geen extra verticale ruimte op uw muur in beslag. Ondanks dat de armen zich recht onder het doek verbinden is het design van een knikarmscherm ontworpen om erg sterk te zijn.

Handmatige of elektrische bediening

U kunt zelf kiezen of u gaat voor een handmatig of elektrisch bedieningssysteem. Bij een knikarmscherm zijn beide opties mogelijk. Kiest u voor een elektrisch bedieningssysteem, dan investeert u in optimaal wooncomfort waar u vele jaren profijt van heeft. Gaat u voor een handmatig systeem, dan bespaart u vaak op de kosten en kunt u uw knikarmscherm bedienen met de hand. Uiteraard zijn bij het ontwerpen van de handmatige bediening veiligheid en gebruiksgemak vooropgesteld. Beide soorten bediening zijn vaak mogelijk bij een knikarmscherm op maat.

Wij leveren altijd maatwerk

Als u ervoor kiest om bij IntraSol uw knikarmscherm te bestellen, bent u verzekerd van service op maat. U kunt kiezen uit een grote hoeveelheid doekdessins en omkastingskleuren en natuurlijk bepaalt u zelf of u het gekozen knikarmscherm elektrisch of handmatig wilt bedienen. Daarnaast kunt u kiezen voor een specifieke breedtemaat, vaak traploos te bestellen binnen een bepaald aantal centimeters. Zo weet u zeker dat het knikarmscherm dat u bestelt, precies wordt zoals u dat wilt. Voor optimaal gebruiksgemak!

Ook kiezen voor uw terrasoverkapping?

Bent u eruit en wilt u graag een knikarmscherm bestellen? Wij helpen u erg graag verder met het bieden van advies op maat, zodat u de beste keuze maakt voor uw situatie. Neem daarvoor contact met ons op!

Terug naar nieuwsoverzicht