My CMS Zonwering & Rolluiken

Voordelen van rolluiken waar u niet meteen aan denkt

Bent u benieuwd naar de voordelen die rolluiken met zich meebrengen? Naast zonwering zijn er vele redenen waarom het aan te raden is om een rolluik aan te schaffen. Natuurlijk is het belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn voor uw aankoop! Intrasol introduceert u aan alle veelzijdige eigenschappen en voordelen die een rolluik met zich meebrengt. Bent u benieuwd waarom? Of twijfelt u nog? Wellicht helpen de volgende weetjes van Intrasol bij het maken van uw keuze!

Waarom rolluiken?

Wist u dat rolluiken naast bescherming tegen de zon ook nog eens afwerend zijn van kou, licht en geluid? Zo beschikt u tot een warme woning tijdens de koude winterdagen en een koele omgeving tijdens de hitte van de zomer. Mochten er activiteiten buiten uw woning plaatsvinden met veel lawaai? Dan kunt u dit geluid gemakkelijk afweren door de zware rolluiken naar beneden te schuiven. Dankzij de isolerende luchtlaag tussen het glas en de oprolbare lamellen, is uw woning te allen tijde beschermd tegen inbraak en inkijk. Daarnaast ogen rolluiken erg strak van buitenaf uw woning en brengt het een walm aan rust binnen het huis.

Handmatig en elektrische rolluiken voor buiten

Denkt u eraan om handmatig of elektrische rolluiken voor buiten aan te schaffen? Bij Intrasol zijn beide opties mogelijk. Deze varianten zijn van hoge kwaliteit en voorzien van verschillende laklagen. Dit, zodat beide rolluiken bestand zijn tegen regen, hagel, zon en wind. Perfect voor elk seizoen dus! Daarnaast zijn zowel de handmatige als elektrische rolluiken super onderhoudsvriendelijk. Het verschil ligt puur in de functionaliteit. Het kost natuurlijk wat meer kracht om een handmatige rolluik omlaag te schuiven in vergelijking met een elektrische rolluik. Bent u benieuwd naar wat praktischer is voor uw woning? Neem dan een kijkje bij de diverse voorbeelden op onze homepagina!

Rolluiken kopen bij Intrasol Zonwering & Rolluiken

Denkt u al een tijd na over het kopen van een rolluik op maat? Bij Intrasol bieden wij rolluiken in verschillende maten en bediening voorkeuren. Personaliseer uw keuze via een gamma aan kleuren en combineer deze compleet naar uw eigen smaak. Met 15 jaar aan montage ervaring kunt u ervoor kiezen om de rolluiken door ons te laten monteren. Onze vakbekwame rolluik specialisten doen dit graag naar uw wensen. Wilt u vandaag nog uw rolluiken op maat kopen? Of ontvangt u graag persoonlijk advies? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Ons team staat voor u klaar!

Terug naar nieuwsoverzicht