My CMS Zonwering & Rolluiken

Op zoek naar een waterdicht zonnescherm? 2x regenbestendige zonwering uitgelicht

Hoewel het bekende gezegde ons vertelt dat u na regen altijd zonneschijn kunt verwachten, draaien deze weersomstandigheden zich in de praktijk nogal eens om. U herkent waarschijnlijk de volgende situatie: op een warme dag laat u ’s morgens vroeg de zonneschermen zakken om de temperatuur in huis zo koel mogelijk te houden. Nét als u even een boodschap doet of de hond aan het uitlaten bent, begint het te regenen. Bij thuiskomst is uw zonnescherm natgeregend en een nat zonnescherm klapt u liever niet in om nare geurtjes en schimmelvorming te voorkomen. In dit soort situaties biedt regenbestendige zonwering uitkomst. Graag lichten wij onze waterdichte zonneschermen in dit artikel voor u uit.

1. Een waterdicht zonnescherm voor alle weersomstandigheden

Bent u vaak van huis en wilt u dan wel het zonnescherm naar beneden hebben? Misschien wilt u thuiskomen in een koel huis, of heeft u liever niet dan men naar binnen kan kijken als u er zelf niet bent. Screens op maat vormen een perfecte oplossing voor degenen die graag gebruikmaken van zonwering als zij zelf niet thuis zijn. Deze zonneschermen zijn namelijk bestemd tegen een verscheidenheid aan weersomstandigheden. Zo biedt zonwering in de vorm van een screen bescherming tegen inkijk en lichtinval. Onze screens hebben daarnaast ook een grote windvastheid en waterdichtheid. Het materiaal van de screens is sneldrogend zodat u bij thuiskomst de screens direct kunt ophalen zonder dat dit vlekken, nare geurtjes of schimmelvorming veroorzaakt. Met dit waterdichte zonnescherm hoeft u zich geen zorgen te maken over uw zonwering als u zelf niet thuis bent.

2. Regenbestendige zonwering in de vorm van een rolluik

Net zoals onze screens, bieden onze rolluiken bescherming tegen lichtinval en inkijk van buiten. Het rolluik is daarnaast ons meest veelzijdige type zonwering dat bestand is tegen de meest extreme weersomstandigheden. De oprolbare lamellen vormen als het ware een pantser voor het raam. Dit zorgt ervoor dat tussen de zonwering en het raam een luchtkamer ontstaat die isolerend werkt. Kiest u voor rolluiken, dan bent u niet alleen beschermt tegen zonneschijn. Dit type regenbestendige zonwering houdt namelijk ook kou en geluid buiten de deur. De lamellen zijn behandeld met verschillende laklagen met daaroverheen een oppervlaktebehandeling. Dit maakt rolluiken uitermate geschikt voor extreme weersomstandigheden zoals regen, hagel en wind.

Wilt u weten welk waterdicht zonnescherm het beste past bij uw thuissituatie? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken met een van onze experts.

Terug naar nieuwsoverzicht