My CMS Zonwering & Rolluiken

Windvaste zonwering op maat: dit zijn je mogelijkheden!

Kwalitatieve zonwering is belangrijk voor iedere woning die last kan hebben van de lichtinval of zonlicht. Maar niets is zo veranderlijk als het weer in Nederland. De ene dag hebben we volop zon en de andere dag kan het ineens enorm waaien. Daarom is windvaste zonwering essentieel voor een optimaal leefklimaat. Deze zonwering moet echter wel perfect bij uw woning passen. Daarom levert Intrasol windvaste zonwering op maat. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden van windvaste zonwering die wij kunnen leveren.

Windvaste zonwering

Windvaste zonwering heeft veel voordelen. Zo kan het u meer rust en plezier geven, omdat windvaste zonweringssystemen niet klapperen door eventuele harde wind. Zo hoort u weinig tot geen geluid. Daarnaast kan het rustiger voor de ogen zijn, omdat het scherm geen onverwachte bewegingen kan maken door de wind. Tot slot beschermen sommige typen windvaste zonweringssystemen tegen vuil, omdat ze uw ramen beschermen tegen opstuivend zand. 

Uitvalschermen

Allereerst kunt u kiezen voor de zogeheten uitvalschermen. Deze zijn het meest geschikt als u behoefte heeft aan en lekker koel huis op zomerse dagen. Je kunt kiezen voor een cassette uitvoering of een half gesloten semi-cassette uitvoering. Ook kun je kiezen voor windvaste armen, zodat het zonweringssysteem niet door de wind kan gaan klapperen. De uitvalschermen zijn zowel handmatig als elektrisch te bedienen. 

Screens en zipscreens

Wanneer u geen ruimte heeft voor traditionele zonwering, dan kunt u ook kiezen voor screens of zipscreens. De screens schermen het hele raam af, waardoor u kunt voorkomen dat de zon fel van buiten in de woning schijnt. Het zicht naar buiten toe blijft wel behouden. Wanneer u specifiek op zoek bent naar een windvaste variant, dan kunt u kiezen voor zipscreens. Een zipscreen is tussen de geleiders vast geritst. Daardoor is er geen ruimte meer tussen het doek en de geleiders, waardoor hij windvast, insectwerend én lichtafsluitend is.

Rolluiken

Wanneer u uw woning wilt beschermen tegen allerlei weersinvloeden, van hoosbuien tot flinke stormen, dan zijn onze rolluiken op maat wellicht iets voor u. De oprolbare lamellen van het rolluik bieden een pantser voor het raam als het rolluik is uitgerold. Het houdt de zon tegen, beschermt de ramen tegen weersinvloeden, werkt isolerend en houdt zelfs inbrekers op afstand.

Windvaste zonweringen op maat aanschaffen?

Wanneer u geïnteresseerd bent in windvaste zonwering, komen onze specialisten altijd eerst bij u kijken wat uw woningsituatie is. Wij hebben een ruim assortiment, zodat u altijd kunt kiezen voor een zonweringssysteem dat aansluit op uw wensen. Wilt u windvaste zonweringen op maat aanschaffen? Stel uw vraag aan onze zonwering specialisten. IntraSol Zonweringen & Rolluiken is te bereiken op werkdagen en ook op zaterdag, dus neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Terug naar nieuwsoverzicht