My CMS Zonwering & Rolluiken

Zo vindt u de juiste hordeur op maat voor uw schuifpui

Niets is zo vervelend als zoemende vliegen of muggen in uw huis. Maar als u een schuifpui hebt en het mooi weer is, dan wilt u toch echt de deuren opengooien. Het is immers belangrijk dat het huis een beetje kan doorluchten tijdens de warme dagen. Wilt u liever geen ongewenste insecten in huis hebben?Dan is een raamhor of een hordeur wellicht de perfecte oplossing voor u. Wanneer u een schuifpui in uw woning heeft, dan dient u een hordeur op maat aan te schaffen. In dit artikel vertellen wij u hoe u een hordeur op maat vindt voor uw schuifpui.

Op maat gemaakte horren zorgen ervoor dat u de deur open kunt doen, zodat de kamers lekker kunnen doorluchten met het raam open. Zonder dat er ongewenste insecten binnenlopen. Dat klinkt aantrekkelijk toch?

Hordeur op maat

Wanneer uw deuren of ramen standaardmaten hebben, dan bestaan er horren die direct op deze afmetingen passen. Als uw deuren of ramen geen standaardafmeting hebben, dan kunnen de hordeuren op voor u op maat gemaakt worden. Er is keuze uit vele uitvoeringen en kleuren voor zowel de standaard horren als de horren op maat. Genoeg keuze dus! Je kunt jouw gewenste hordeur dus zelf samenstellen en deze wordt ook nog eens binnen een zeer korte tijd geleverd.

plissé hordeur: hor voor schuifdeur

Soorten horren voor een schuifpui

Wanneer u de gelukkige eigenaar bent van een schuifpui in uw woning, dan geniet u waarschijnlijk van een prachtige lichte woning. De schuifpui zorgt voor voldoende licht en biedt de mogelijkheid om de boel even flink door te laten luchten. U wil natuurlijk geen insecten in huis hebben en daarom bestaan er ook horren speciaal voor een schuifpui, namelijk plisséhorren. Een plisséraamhor is een relatief nieuw product op de Nederlandse markt. Het gaas is uitschuifbaar en vouwt zich uit bij het uitschuiven en vouwt zich weer op bij het terugschuiven. De treklijst blijft in elke stand staan en klapt niet vanzelf terug. Ideaal dus voor een wijd openstaande schuifpui. Daarnaast zorgt het ervoor dat het gaas niet uit de geleiders kan waaien. Dit type hordeur is dus bestand tegen een windvlaag. 

Het plisserende gaas geeft een decoratief effect aan uw woning en is ook nog eens Uv-bestendig en bestendig tegen verschillende weersinvloeden. Tot slot is de hordeur gemakkelijk te bedienen, omdat de treklijst op en neer glijdt tussen geleiders. 

Hordeuren op maat nodig voor uw schuifpui?
Wilt u zonweringen op maat laten maken of installeren voor uw schuifpui? Stel uw vraag aan onze zonwering specialisten. Wij zijn al 15 jaar actief in zonweringoplossingen op maat in Dordrecht en omstreken. IntraSol Zonweringen & Rolluiken is te bereiken op werkdagen en ook op zaterdag, dus neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Terug naar nieuwsoverzicht