My CMS Zonwering & Rolluiken

Zonnescherm voor uw raam? 4 zonwering mogelijkheden

Bent u op zoek naar mogelijkheden waarmee u zelfs op de heetste dagen van uw terras kunt genieten? Of wilt u juist binnen het hoofd koel kunnen houden maar schijnt de zon fel naar binnen? Dan kunt u op zoek gaan naar een zonnescherm dat de zon tegenhoudt. Er zijn verschillende opties als het gaat om zonwering, waarbij er altijd wel een optie is die goed aansluit op uw wensen. In dit artikel lichten we 4 mogelijkheden uit die elk een ander doel kunnen dienen. 

1.    Knikarmscherm

Een knikarmschermbiedt u altijd de juiste bescherming tegen de zon. Deze schermen zijn bedoeld om de zon uit huis te weren en voorzien tegelijkertijd het terras dat onder het scherm ligt van heerlijke schaduw. Knikarmschermen zijn ontworpen om weer en wind te doorstaan, waardoor u er lang plezier van zult hebben. Ze zijn een uitstekende keus voor boven een terras in bijvoorbeeld de achtertuin, omdat dezezonneluifel voor uw raam een vrije doorloop creëert. Hierdoor verliest u geen ruimte en kunt u volop genieten van de schaduw. 

2.   Rolluiken 

Bent u op zoek naar een veelzijdig zonnescherm bij het raam? Dan kunt u bijvoorbeeld rolluiken laten plaatsen. Rolluiken zijn zeer veelzijdig. Een rolluik biedt namelijk niet alleen bescherming tegen de zon. Wanneer een rolluikdicht is ontstaat er een isolerende luchtlaag tussen het luik en het glas, waardoor u niet alleen beschermd bent tegen de hitte maar ook tegen de kou op een winterdag. Ook zijn het uitstekende tegenhouders van geluid en beschermen ze extra tegen inbraak en inkijk in de woning. 

3.   Uitvalschermen

Uitvalschermenzijn een fijne toevoeging aan uw huis, omdat u zelf de uitvalshoek kunt kiezen. Daardoor blijft de temperatuur aangenaam op warme dagen, omdat u de zon altijd buiten kunt houden, waar hij ook staat. De schermen zijn geschikt op plaatsen waar niet gelopen of gezeten hoeft te worden vanwege de armen die het scherm heeft. Een uitvalscherm kan volledig op maat worden gemaakt, zodat u voorzien bent van perfect passende zonwering voor uw raam buiten.

4.   Screens als zonnescherm voor uw raam

Screenskunnen ervoor zorgen dat u het zicht naar buiten toe overdag behoudt, terwijl de inkijk die voorbijgangers of buren naar binnen kunnen hebben juist wordt afgeschermd. Zo kunt u ongestoord genieten op warme dagen. De zonweringis zeer windvast en daarom ook geschikt als u regelmatig niet thuis bent, want ze kunnen langere tijd dicht blijven. Bij IntraSol bieden wij de mogelijkheid tot speciale zipscreens, die geen ruimte meer overlaten tussen het doek en de geleiders. Dat maakt de zipscreen naast windvast ook insect werend en licht afsluitend! 

Advies op maat over een zonnescherm bij het raam

Bent u op zoek naar een geschikte zonwering voor uw terras, gevel of elders aan uw huis? Wij bieden u graag passend advies zodat u een keuze maakt die volledig aansluit op uw wensen. Neem dan vooral contact met ons op! 

Terug naar nieuwsoverzicht