IntraSol Zonwering & Rolluiken

Zonnescherm in de tuin: wat is de beste keuze?

Als u op zoek bent naar een mooi zonnescherm voor in uw tuin, komt u een hoop verschillende opties tegen. Het is natuurlijk belangrijk dat u de beste keuze maakt. De situatie waarin het zonnescherm geplaatst wordt heeft hier echter veel invloed op. Kijk dus goed naar uw eigen wensen en de situatie van de plek waar het zonnescherm zal worden opgehangen. In dit artikel lichten we een aantal opties uit zodat u de beste keuze voor uw situatie kunt maken! 

Het knikarmscherm

De knikarmschermen weren de zon uit uw huis en voorzien het terras dat er recht onder ligt van schaduw. Een knikarmscherm is een echte tuin zonnescherm! De schermen zijn robuust en ontworpen om heel wat jaren mee te gaan. De kenmerkende knikarmen zorgen voor een vrije doorloop onder het scherm. Dat betekent dat u nooit meer per ongeluk tegen de ondersteuning van uw zonnescherm aanbotst! Hierdoor zijn ze ideaal voor een toepassing achter de woning en boven het terras

Uitvalschermen

Uitvalschermen hebben een variabele uitvalshoek die u zelf kunt bepalen. Dat maakt ze een ideale vriend tijdens de warme zomerdagen – u kunt er immers voor zorgen dat de hitte buiten het huis gehouden wordt, waar de zon ook staat! De uitvalschermen zijn ideaal om te monteren op plekken waar geen doorloop is en waar niet gezeten wordt. U kunt ze bijvoorbeeld plaatsen als zonnescherm voor de voortuin. Ze zijn compact en zorgen ervoor dat u de hitte buitenshuis houdt. 

Markiezen

Een markies zonnescherm staat garant voor aan een mooie uitstraling en een heerlijk zomers gevoel. Markiezen hebben een dichte zijkant en deze zorgen ervoor dat u vanuit iedere hoek beschermd bent tegen de zon. Hierdoor maakt het niet uit vanuit welke hoek de zon schijnt! Met een markies op maat weet u zeker dat u de hitte buiten houdt. Markiezen zijn klassiek en passen daarom perfect bij huizen met een klassieke gevel, maar ze doen het ook goed op een gevel met een moderne uitstraling. Dat geeft uw huis een unieke look! 

Kies voor een zonnescherm op maat 

Als u kiest voor een zonnescherm bij IntraSol, dan kiest u voor een zonnescherm dat precies bij uw wensen past. Bijna alle opties die wij bieden zijn aan te passen naar uw wens als het gaat om vorm, kleur en materiaal. Informeer dus zeker naar deze mogelijkheden! 

Advies op maat

Bij Intrasol kunnen we u passend advies op maat bieden als het gaat om het uitzoeken van een passend zonnescherm voor uw situatie. Er zijn zoveel verschillende opties mogelijk – waarbij er voor iedere situatie de perfecte kandidaat te vinden is. Wij helpen u daar graag bij! Neem dus vooral contact met ons op voor passend advies. 

Terug naar nieuwsoverzicht