IntraSol Zonwering & Rolluiken

Op zoek naar zonwering op maat? Dit kunnen wij voor u betekenen

Goede zonwering zorgt voor een optimaal leefklimaat. Om volledig van het effect te kunnen profiteren, dient de zonwering echter wel van goede kwaliteit te zijn en perfect bij uw woning te passen. Daarom leveren wij altijd maatwerk en staat kwaliteit voorop. Voordat wij voor u de zonweringen op maat vervaardigen, inventariseren wij daarom altijd uitgebreid uw wensen. Onze specialisten bekijken daarbij de situatie bij u thuis en meten alles op. Bovendien zijn we ook altijd transparant over de (on)mogelijkheden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Om ervoor te zorgen dat er altijd een zonweringssysteem beschikbaar is dat aansluit op uw wensen, hebben wij een ruim assortiment. Graag vertellen wij meer over de typen zonwering op maat die wij aan u kunnen leveren.

Uitvalschermen op maat gemaakt

Een bekend type zonwering zijn de zogenaamde uitvalschermen. Bij dit type zonnescherm kiest u zelf de uitvalhoek en zorgt u ervoor dat het in huis heerlijk koel blijft. Kies voor een cassette uitvoering of een half gesloten semi-cassette uitvoering en bestel indien nodig windvaste armen. Intrasol biedt daarnaast handmatige en elektrische uitvalschermen aan.

Knikarmschermen op maat

Wilt u niet alleen uw huis, maar ook uw terras tegen de zon beschermen? Kies dan voor een handig knikarm zonnescherm. Dankzij de knikarmen kan deze zonnewering namelijk bijna volledig horizontaal worden afgesteld. Deze stevige terrasschermen werpen daardoor een schaduw op uw woning en uw terras. Wij maken de schermen altijd op maat en u heeft daarbij de keuze uit verschillende soorten knikarm zonneschermen. Zo leveren wij open, half gesloten en volledig gesloten systemen. Bovendien kunt u ook hier weer kiezen of u de zonnewering handmatig wil bedienen of liever kiest voor elektrische besturing.

knikarm scherm op maat

Screens en zipscreens

Is het niet mogelijk om traditionele zonwering te bevestigen aan uw woning? Dan bieden zonwering screens vaak een goede oplossing. De screens schermen het hele raam af, waardoor u inval van de zon en inkijkt voorkomt. Het zicht naar buiten toe blijft echter wel behouden. Wilt u het systeem tevens windvast, insectwerend en lichtafsluitend maken? Kies dan voor onze speciale zipscreens.

Markies zonnescherm op maat

Bewoners van landelijke, klassieke woningen, kiezen vaak voor zonwering middels markiezen. Deze stijlvolle zonwering heeft dichte zijkanten, waardoor ze optimaal beschermen tegen de zon. Bovendien geeft het uw woning net dat extra beetje flair.

Rolluiken

Bent u niet alleen op zoek naar op maat gemaakte zonwering, maar ook naar een manier om uw huis beter te beschermen tegen inbraak en weersinvloeden? Dan zijn onze rolluiken op maat voor u een goede keuze. De oprolbare lamellen van het rolluik bieden bij verspreiding een pantser voor het volledige raam. Hierdoor werkt het luik isolerend en houden ze de zon en inbrekers op afstand.

Zonwering op maat kopen? Neem vrijblijvend contact op!

Bent u op zoek naar zonwering op maat? Bij ons vindt u altijd de juiste oplossing. Neem dus nu vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Terug naar nieuwsoverzicht