My CMS Zonwering & Rolluiken

Zonwering voor kantoor: op maat oplossingen

Heerlijk, de stralende zon die naar binnen schijnt. Toch kan deze het soms knap lastig maken om prettig te werken op kantoor. De zon kan ervoor zorgen dat dingen op het beeldscherm niet meer goed zichtbaar zijn. Daarnaast kan het onaangenaam warm worden met de zon die vol op het gebouw staat. Zonwering op kantoor is, met name in de zomer, echt een must. Bij IntraSol bieden we oplossingen op maat, passend bij uw wensen. Lees meer over de mogelijkheden voor zonwering op kantoor.

Voordelen van zonwering op kantoor 

Met buitenzonwering wordt het werken op kantoor in de zomer een stuk aangenamer. Zonwering biedt verschillende voordelen. Het houdt zonlicht buiten en voorkomt daarmee het probleem van onleesbare beeldschermen. Daarnaast houdt een goede zonwering in de zomer veel warmte tegen. Zo kan de temperatuur op kantoor makkelijker gereguleerd worden. Dit maakt dat het niet alleen een duurzame, maar ook een kostenbesparende oplossing is. Tenslotte biedt deze oplossing vaak meer privacy omdat zonwering het zicht naar binnen wegneemt.

Verschillende mogelijkheden

Kiest u voor zonwering op kantoor, dan heeft u verschillende mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Deze opties zijn in het bijzonder geschikt voor toepassingen op kantoor. Wij bieden de volgende opties op maat voor zonwering op kantoor:

Screens

Een geliefde optie voor zonwering binnen op kantoor zijn de zonwering screens. Screens houden de zon buiten, maar zorgen er tegelijkertijd voor dat degene die op kantoor werkt nog steeds naar buiten kan kijken. Tegelijkertijd zorgen de screens voor privacy: voorbijgangers kunnen door de screens niet makkelijk naar binnen kijken. Buiten nemen de screens geen extra ruimte in beslag. U heeft de keuze uit standaard screens op maat of zipscreens. Dit zijn screens die op een vernuftige manier worden vastgeritst aan de kozijnen. Zipscreens bieden het bijkomend voordeel dat ze insecten buiten houden en volledig lichtafsluitend zijn.

Uitvalschermen

Uitvalschermen lenen zich uitstekend voor gebruik op kantoor. De uitvalshoek van het scherm is variabel. Zo kunt u zelf bepalen hoeveel ruimte het uitvalscherm buiten inneemt. Uitvalschermen zorgen voor prettig licht op een zonnige dag. Daarnaast houden ze de temperatuur op kantoor koel.

Rolluiken

U kunt ook kiezen voor rolluiken als oplossing. Rolluiken beschermen het kantoor niet alleen tegen de zon, maar ook tegen geluid, warmte, kou en zelfs tegen inbraak. Het nadeel van rolluiken is dat ze het zicht naar buiten toe volledig wegnemen. 

Maak een afspraak

Denkt u erover om screens, uitvalschermen, rolluiken of een andere vorm van zonwering buiten te laten plaatsen bij uw kantoorgebouw? Wij denken graag met u mee over de beste oplossing op maat voor uw kantoor. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag meteen een offerte aan.

Terug naar nieuwsoverzicht