IntraSol Zonwering & Rolluiken

Zonnescherm voor uw balkon; dit zijn de keuzes

Een zonnescherm voor uw balkon biedt niet enkel bescherming tegen de zon, maar ook tegen nieuwsgierige blikken. Daarnaast verhoogt zonwering op het balkon vaak de waarde van uw woning. Er zijn verschillende opties van zonwering voor het balkon. U heeft een ruime keuze uit soorten zonneschermen, designs, kleuren en formaten. Deze zullen wij hieronder verder voor u toelichten. Alle zonneschermen kunnen probleemloos aan de dragende gevel worden bevestigd en zijn van hoge kwaliteit, zodat u geniet van een lange levensduur.

Knikarmschermen als zonwering voor uw balkon

Knikarmschermen worden ook wel terrasschermen genoemd. Dit balkon zonnescherm zorgt ervoor dat de zon uit huis geweerd wordt en het balkon dat recht onder het zonnescherm ligt van schaduw te voorzien. De robuuste zonneschermen zijn ontworpen om lang mee te gaan en zijn ideaal voor op het balkon. U kunt namelijk de kenmerkende knikarmen haast horizontaal afstellen. Hierdoor behoudt u de vrije doorloop onder het zonnescherm, wat praktisch is op een balkon. Er bestaan drie soorten knikarmschermen: open systemen, semi-cassette-systemen en cassette-systemen. Semi-cassette-systemen zijn half gesloten en cassette-systemen zijn volledig gesloten. In ons assortiment zijn alle drie deze soorten zonneschermen in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. 

Ook geschikt als zonnescherm voor uw balkon: uitvalscherm

Een andere goede oplossing voor zonwering op het balkon is een uitvalscherm. Dit zonnescherm voor het balkon heeft een variabele uitvalshoek. Deze kiest u zelf bij het uitklappen van het uitvalscherm op het balkon. Zo zorgt u ervoor dat het in huis en onder het scherm een aangename temperatuur blijft op warme dagen. Ook wanneer u niet op het balkon wilt zitten maar het binnen aangenaam koel wilt houden, is een uitvalscherm een goede oplossing. U heeft de keuze uit een cassette of semi-cassette uitvoering. U vindt meerdere opties, zoals de keuze voor windvaste armen of de bediening van het uitvalscherm balkon. Dit kan handmatig of juist elektrisch. De oprolbuis wordt onder het bovenliggende balkon gemonteerd zodat er een vrije ruimte ontstaat op uw balkon en de uitvalarmen niet in de weg zitten. 

Geïnteresseerd in een zonnescherm op maat? Neem contact op

Wij denken graag met u mee zodat u het zonnescherm voor het balkon uitzoekt dat past bij uw (woon)wensen. Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van zonwering. Van een open systeem tot een cassette systeem, handmatige bediening of elektrische bediening, het materiaal en het design en de kleuren. Ook kunnen wij oplossingen op maat bieden. Neemt u contact op met IntraSol Dordrecht zodat wij u kunnen informeren en helpen met uw keuze, voor een passende zonweringsoplossing.

Terug naar nieuwsoverzicht