IntraSol Zonwering & Rolluiken

Wat is de hellingshoek voor een knikarmscherm?

Als u in de zomer heerlijk wilt kunnen genieten van uw terras in de tuin zonder dat u het te warm krijgt of verbrandt, dan is een knikarmscherm een perfecte oplossing. Door uw woning te voorzien van een knikarmscherm bent u verzekerd van genieten op een schaduwrijk terras en zorgt u er ook nog eens voor dat uw huis koeler blijft in de zomer. 

Vrije doorloop

Knikarmschermen zijn een ideale oplossing als u wilt genieten van een schaduwrijk terras op warme zomerdagen. Het grote voordeel aan knikarmschermen is dat ze zorgen voor een vrije doorloop. Ondanks dat de armuitval tot wel 400 centimeter kan zijn, worden de knikarmschermen direct op de muur bevestigd en is er naast de knikarmen geen extra ondersteuning nodig. U hoeft dus nooit meer bang te zijn dat u ineens uw hoofd stoot als u onder het scherm doorloopt. 

Hellingshoek van een knikarmscherm

De hellingshoek van een knikarmscherm zorgt ervoor dat u altijd voldoende schaduw hebt. In tegenstelling tot parasols, die u regelmatig moet draaien of verzetten, bent u met een knikarmscherm verzekerd van genoeg schaduw op uw terras. Het scherm is groot genoeg om iedereen van koelte te voorzien, en u kunt de hellingshoek van uw knikarmscherm verstellen naar de ideale hoek zodat u altijd kunt genieten van heerlijke schaduw! Het knikarmscherm is dus precies aan te passen naar de wensen die u hebt voor uw terras. 

Elektrische zonwering

De klassieke zonneschermen die we kennen van jaren terug, waren vaak groot en lomp. Zeker bij het uitdraaien, dat toen nog met de hand moest, was u wel even bezig en werden de armspieren flink aan het werk gezet. Maar wist u dat veel zonwering elektrisch is tegenwoordig? Zo ook onze knikarmschermen. Met een druk op de knop zorgt u voor koelte en schaduw op uw terras met uw elektrische zonwering. Als u juist weer even wil genieten van de zon of u ’s avonds naar binnen gaat, kunt u het scherm weer net zo gemakkelijk inklappen of draaien. 

Een ideale keuze! 

Het knikarmscherm zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van warme zomerdagen in heerlijke schaduw. Doordat de doorloop van een knikarmscherm vrij is, kunt u de ruimte van uw terras optimaal benutten en hoeft u niet bang te zijn dat u onverwachts uw hoofd stoot. Daarnaast is de hellingshoek vrij te bepalen, waardoor u altijd verzekerd bent van genoeg schaduw op uw terras voor het hele gezin. 

Wilt u meer weten over knikarmschermen en bent u benieuwd of het een geschikte keuze is voor uw terras? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag! 

Terug naar nieuwsoverzicht