My CMS Zonwering & Rolluiken

Wat kost een zonnescherm? Dit kunt u verwachten

Vindt u het ook zo heerlijk als de zon weer begint te schijnen? Lekker in het zonnetje genieten van een drankje of gewoon even een frisse neus halen met de zon op uw gezicht. Maar de zon brengt ook een probleem met zich mee. Op uw terras wilt u niet altijd in de volle zon zitten en ook in huis is de warmte van de zon niet altijd wenselijk. Een goed zonnescherm biedt dan uitkomst. Zo geniet u van de zon waar en wanneer u dat wilt. Bent u op zoek naar een zonnescherm? Bij Intrasol Zonwering en Rolluiken bent u aan het juiste adres. Wij hebben diverse soorten zonwering op maat. Wilt u weten wat een nieuw zonnescherm kost? Wij geven u een indicatie.

Handmatige en elektrische knikarmschermen

Een van de eerste zonneschermen die u bij IntraSol kunt vinden, zijn onze knikarmschermen. Knikarmschermen zijn een praktische vorm van zonwering. De schermen danken hun naam aan de knikarmen. Deze kunnen bijna horizontaal worden afgesteld, waardoor er een vrije doorloop onder het zonnescherm blijft. Dat maakt dit type zonnescherm erg geschikt voor boven een terras. Naast dat het scherm voor een schaduwrijk terras zorgt, weert het de zon ook uit uw huis. Er zijn traditionele knikarmschermen, die u met de hand moet bedienen, maar er zijn ook elektrische knikarmschermen. Deze vorm van elektrische zonwering is erg geliefd. 

Bij ons kunt u kiezen uit drie soorten knikarmzonneschermen, te weten: 

  • Open systemen;
  • Semi-cassette systemen;
  • Cassette systemen;

De kosten voor een knikarmscherm zijn afhankelijk van uw wensen. Wij verkopen open systemen, semi-cassette systemen en cassette systemen. Kiest u voor een gesloten cassette systeem? Dan krijgt u de motor voor de elektrische bediening van ons gratis. Kiest u voor een ander systeem, zonder elektrische bediening? Dan zal u zelfs nog een paar honderd euro goedkoper uit zijn. Om een concrete indicatie van de kosten voor de zonneschermen te geven, kunt u contact met ons opnemen!

Uitvalschermen: kosten indicatie

Zoekt u niet zo zeer zonwering om onder te zitten, maar wilt u er vooral voor zorgen dat de zon het huis niet verwarmt? Dan is een uitvalscherm een goede keuze. Een uitvalscherm heeft een variabele uitvalshoek, waardoor je de zon effectief uit huis weert. Zelfs als de zon laag staat, beschermt het uitvalscherm uw raam nog. Uitvalschermen worden veel gebruikt in voortuinen, bij flats en op balkons. 

Net als bij een knikarmscherm hangt de prijs van het uitvalscherm af van uw wensen. Welk formaat wordt het scherm en kiest u voor elektrische of handmatige bediening. U heeft de keuze uit een semi-cassette of cassette uitvoering. Wel zijn uitvalschermen vaak een stuk goedkoper dan knikarmschermen.  

Een precieze indicatie van de kosten van een zonnescherm? Vraag een offerte op

De precieze kosten voor een zonnescherm buiten kunnen flink verschillen. Veel is afhankelijk van uw wensen. Het formaat van het scherm, de keuze voor een specifiek systeem en wel of geen elektrische bediening spelen allemaal mee. Wilt u precies weten wat dit in uw situatie zou betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We brengen graag een vrijblijvende offerte uit, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Terug naar nieuwsoverzicht